0 Läs mer >>
Drömde om dig inatt igen. Fick dom värsta skuldkänslorna när du sa hur det var. Jag var en idiot men det blev bra sen

Jag kommer inte längr...

0 Läs mer >>
Fy fan vilken bra, skön start på skolan. Är riktigt peppad på den här sista terminen nu. Och vilka grymma människor jag går med, all kärlek till dom. Har egentligen inget nödvändigt att skriva, allt är jävligt bra nu och det kommer det säkert hinna bli ändring på men jag tar allt som det kommer! Och tack förresten för en jävligt trevlig kväll igår, jag behövde exakt en sån.
 
 









Jag tycker om er, fast ni är dumma i huvudet.





Grym första vecka!

0 Läs mer >>
Började med jobb för att tjäna pengar till spanienresan med spanskagruppen. På julafton var jag hemma med familjen och morfar. På juldagen var vi hos morfar för den årliga middagen med lite annan släkt.

Det blev en natt i Stockholm för lite, eller ganska mycket, mellandagsshopping. Kom hem med ett antal stora kassar och en plånbok tömd på pengar och fylld med kvitton.

Nyårsafton var den sämsta jag någonsin varit med om, den slutade i bråk och nästan slagsmål, kul start på ett nytt år liksom.

Har ju lov en vecka till (tack och lov) som är fylld med en massa grejer. Jobb, sleep over hos Mathilda och Hannipanni, sthlm med mamma några dagar, ännu en middag (börjar bli trött på dom nu) och så slutar det med 20årsfest.

Och bara för att jag egentligen inte får använda den här datorn har jag lyckats paja den, så tangenten ligger här bredvid.. haha. God natt, god jul och gott nytt år.

Har en dator just nu ...