0 Läs mer >>
Lite skrivet denna vecka, har kommit för sent till skolan några timmar varje dag utom i tisdags och det var tur för då hade jag prov. Nu har jag och mamma fixat middag och ska lägga oss i soffan och kolla på Ebba och Didrik. Sen middag som vanligt i det här huset! Imorgon åker jag, Frida och My till landet, greejt!

Torsdag 26 maj

0 Läs mer >>
Asså dagens händelse var iallafall på NOlektionen när vi typ skulle mäta tryck. Britt sa att hela våran klass skulle tränga ihop oss på ett litet bord där det bara brukar stå en skrivare. Så vi stog 6 pers och sen ba känner man att bordet ba försvinner under sig, sen lagg vi där på golvet i en hög och hade ont ;) Jag har ett fett blåmärke tvärs över hela benet sen ett stålrör och lite folk hamnade ovanpå mig, det är inte helskönt kan jag säga! Har en bild på hur bordet såg ut efteråt men jag orkar inte lägga upp den nu, måste gå och göra mig iordning för jag ska åka och träna.

Poff ba!

0 Läs mer >>

Började med att försova mig, så första och sista lektionen började 14.10. Efter det åkte jag och Frida till Bollnäs för att hon skulle fixa sitt pass, men såklart stängde dom 4 så det hann vi inte. Vi gick till biblioteket och lånade lite filmer innan vi skulle med bussen till Arbrå. Sen kom jag hem ige vid halv elva :)

Måndag 23 maj

0 Läs mer >>
Ååååh! Jag har rätt mycket planerat i sommar. Och jag hade verkligen velat segla med SXK i år igen men det blir alldeles för dyrt, eftersom jag ska på konfirmationsläger i fyra veckor. En segling där kostar ca 10 tusen, och det gör konfirmationslägret också. Och innan dess ska jag ju till London och Berlin så det skulle aldrig gå ihop, tyvääärr. Men nu har jag hittat en seglarskola som är ungefär likadan som SXK fast med en skonare. Och det skulle vara så mycket billigare! Hon heter T/S Westkust och ni kan kolla in henne på www.westkust.se. Men det är bara 6 veckor till påmönstringen och jag vet inte om det är för sent att anmäla sig. Jag hoppas inte! Nu måste jag verkligen leta sommarjobb som jag verkligen hade sett fram emot att slippa haha.



Här har vi en bild på mig och Gratia, utan land i sikte!

T/S Westkust

0 Läs mer >>

Men hörni! Jag har suupermycket bilder från när jag seglade Gratia i somras som jag inte har visat. Det kan ju vara nån som vill se iallafall ;) Och bara så ni vet så här i förväg, när man är ute på sjön i två veckor och endast har en liten liten låda (där det förresten är tjära/olje-fläckar och där det läcker in vatten) som man ska få plats med ALLA sina grejer i så tar man inte med sig jättesnygga kläder och går upp en halvtimme tidigare för att kunna sminka sig på den gemensamma toaletten med saltvattenkran. Så ja, vi är inte jättesnygga.



Stormasten med Ebba och Louisen tror jag.



Fan vad söt



Styrman Anton ombord på Gratia med Atlantica i bakgrunden.



Babordsvaktens (min vakt) instruktör Kristen och styrbordsvaktens instruktör Amanda.



Lisen ska upp i riggen ;)



Kockan Anna som var med oss halva tiden och till vänster ligger Fregatten Jylland i docka.



Början av en uppställning.
Philippa, Greta, Josefin och jag. (Som sagt, inte helpigga.)



Elin och Greta i nedgångskappen, det enda ställe där det var varmt.



Skittrist väder var det alla dagar, men här ser det ju nästan ut som att det var lite sol!
Kockan Anna, kockan Hanna och lite av styrman Emma.



Styrman Anton hade lite lektion i manövreringar.



Instruktör Kristen, även kallad Tone för han var från Norge.



Här visade några av befälet dom fina tröjorna haha.
Anton, båtsman Josef, Kristen och kapten Casper.



Josef.



Den sista bilden får oxå bli på Josef för han är så jävla snygg.

Gratia ♥

0 Läs mer >>
Tim Berg - Bromance
Lykke Li - I follow rivers (The magician remix)

Sköna låtar :)

Nu är det inte vår lä...

0 Läs mer >>
Fy fabian vilken skön dag! Sovmorgon och aslugna lektioner. Åkte hem till Frida efter och sen åkte vi till Viktoria och fixade naglarna, blev skitnöjd :) Sen grillade vi med My och så har vi planerat att vi ska sticka till landet nästa helg. I liiiiike it.

Everyting is just so ...

0 Läs mer >>
Skönt att jag råkade ta Idas bok, som hon fick tillbaka. Men nu har hon slarvat bort min bok och är i jävla Grekland och kommer hem om typ en vecka. Roligt att göra prov på måndag utan att ha pluggat!

Torsdag den 19 maj

0 Läs mer >>
Sovmorgon, lite lektioner och slutade tidigt. Åkte hem till Frida och har varit här hela kvällen tills vi åkte till Kilafors och sen hem till mig för att hämta grejer. Nu ska jag sova här!

Här är bilder från festen hos Oscar som jag hittade på Fridas dator.













Onsdag den 18 maj

0 Läs mer >>
Sov till halv två och har bara varit inne och myst hela dagen. Mamma har åkt till Gävle för operation, hoppas det går bra!♥

Someone like you - Ad...

0 Läs mer >>
Det är både träning och Gårdsrådsmöte om ungefär en timme, men jag har ingen skjuts hem så ifall nån ska åka från Bollnäs hit ikväll så snälla hör av er!

Tisdag den 17 maj

0 Läs mer >>
Fy fan vad dötråkigt det är att gå i skolan, skönt med inläsningsdag imorgon! Var hos Frida efter skolan för vi hade tänkt plugga men vi var för trötta. Dessutom råkade jag ta Idas böcker och hon blev lite sur då eftersom hon ska göra prov en vecka före mig, på onsdag. Försökte skanna in hennes papper och kolla vad fint det blev

Måndag 16 maj

0 Läs mer >>




Tänk att en människa som man bara har träffat en gång kan påverka ens liv så mycket. Jag har byggt upp så stora drömmar, som jag lever på. Han satte stora spår i mitt liv och jag är så jävla lycklig för att ha träffat honom en endaste gång. Tack!

0 Läs mer >>
Älskar min Spotify, ena stunden har jag 20 timmar sen 5. Men nu när jag kollade hade jag 11 kvar. Wooah jag måste verkligen göra om bloggen men det är så tråkigt!

Söndag

0 Läs mer >>
Köpte en cykel igår! Sen var jag med Frida hela kvällen och natten och det var skitmys. Idag är det äckelväder så det blir nog en filmdag.



sötfrida.

Söndag

0 Läs mer >>
Var hos Helena igårkväll, till 1-2 eller nått. Så spöregnade det såklart när jag skulle gå hem, men det var skitmysigt! :D Och det var mörkt och blåste så det kändes nästan som att man var på sjön. Nu ska jag åka till Söderhamn och gå runt lite, får väl se om det är några affärer öppna (eftersom vi bor på landet).... Byebye.

Lördag