0 Läs mer >>
Asjobbig vecka med alldeles för mycket matte slutade bra när vi fick sluta halv 10 och jag kunde åka in till stan och haka på Fanny hem. Igår var vi på Ikea, i Allum och inne i stan för att prova seglarställ. På kvällen åt vi skaldjur och kollade på romantiska komedier. I morgon börjar jag vid 12 och innan dess ska jag köpa det älskade seglarstället!

Update

0 Läs mer >>

Vi ba myser! Frida, k...

0 Läs mer >>

Klassfoto, överlevnad, brandsläckning och rökdykning. Helt vanliga dagar!

Livet på Öckerö.

0 Läs mer >>
Förra helgen var det Kapten Röd på Liseberg och sen åkte allihopa till Lysestrand. Askalas. Den här veckan var den första med riktiga lektioner, det sög. Idag kom jag hem till Segersta och Frida mötte mig vid tåget och nu sitter vi i min soffa och myser på vårat vanliga sätt. Gurka och dip, datorer och film. Det är bara tre veckor tills jag kommer hem nästa gång och tre och en halv tills jag ska till Spanien, aaaaah lycka!

Hemma I Norrland!!!!!...

0 Läs mer >>


Basic Safety var bland det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Jag funderar helt ärligt på att bli brandman, det var så sjukt jävla roligt och man får värsta kicken av att rökdyka. Förra veckan var det insparksfest, helt galet, det är inte värt att ta upp det här. Den här helgen spenderas i Floda men ikväll ska vi in till stan och gå på konserter, mer vet jag inte. I morgon ska jag hänga med Andreas och om två veckor kommer jag hem till Norrland. P.S jag älskar mitt liv.

Kära bloggläsare.