0 Läs mer >>

Ny bakgrund, och fund...

0 Läs mer >>
Det blev ingen ommöblering. Gosade ner mej i soffan med Xbox istället.

Still got that smile ...

0 Läs mer >>

Tiden läker inga sår,...

0 Läs mer >>
Bara för att jag var tillräckligt frisk för att gå till skolan så försov jag mig till 12 och stannade hemma hela dagen. Jag tycker att jag har alldeles för lite plats för mina grejer (jag har världens minsta rum och sängen tar upp 90% av all plats) så vi bestämde oss för att göra ett stort arbetsrum av vardagsrummet och ett litet tv-rum i det gamla arbetsrummet. Så det har jag hållt på med hela dagen.

I morgon är det den här brännbollsturneringen, Strutsbollen. Det är gårdsrådet som arrangerar så vi ska vara där och döma matcherna och sälja hamburgare och grejer. Men jag ska vara speaker, lite nervöst haha. De första matcherna börjar 17.00 och finalerna går 00.00. Jag ska vara där vid halv fyra och dom sa att vi kommer väl hem vid 2 på natten. Det blir en väldigt lång dag!

Det blev ett långt inlägg med bara text, och nu ska jag fortsätta möblera. Ha det bra

Ommöblering

0 Läs mer >>

Man kanske bara skull...

0 Läs mer >>
Har varit hemma i tre dagar, men nu var det dags att fräscha till mig och bli lite frisk tycker jag. Om två timmar är det Gårdsrådsmöte om Strutsbollen, mer om det får ni veta senare. Ha det supeer

Pigg som en mört!

0 Läs mer >>
Så rädd att jag ska glömma bort dig, du är så långt bort just nu.
Vill ha kvar känslan inuti mig, allt som är kärlek är du ♥

Saknar Niklaspiklas.....

0 Läs mer >>
Behöver inte skriva så mycket, kom ner på torsdagen, var ledig på fredagen, seglade fredagen, lördagen och söndagen och har varit förkyld och haft feber så jag skippar skolan i morgon och sover en natt här i Sthlm innan jag åker hem till skogen.



Ute på peket



Revad Stor (använde inte hela seglet för det blåste mycket)



Hade skrivit nått med sjötermer här, men ni hade ju i alla fall inte förstått.



Ellen!





Elin och jag som beslår Klyvaren

Sofia Linnea över hel...