0 Läs mer >>
Stannade kvar på praktiken i tre veckor i sträck, hähä. Men på måndag mönstrar jag av och på tisdag åker jag hem till Bollnäs. Det är lite konstigt på något vis, har varit här i en månad nu.

Det känns en aning so...

0 Läs mer >>
Så här ser det ut mest hela dagarna (och nätterna). Bunkrar båtar och målar, och målar, och målar



Två dagar kvar

0 Läs mer >>
Ändrade planerna igår och åkte hem till Fanny, det bästa med att vara hos dem är de långa frukostarna hihi

Söndagsbrunch

0 Läs mer >>
Åkte med Joanna till stan (sthlm) idag, mysigt att vara tillbaka på gamla gator. Vi åt, gick i lite affärer, fikade och sen gick mitt tåg till Gbg. Kommer till Öckerö vid 10 ikväll så hela dagen har redan gått när jag kommer hem. I morgon får vi se vad som händer, på måndag ska jag tillbaks till Dana. Rätt skönt faktiskt.

Hem hem hem

0 Läs mer >>
Var tvungen att ta mig ut i solen så jag tog en joggingtur runt Granö och sen ett litet styrkepass på verandan. Efter det fruktsallad, ett måste efter träning. Nu är jag på väg in till Norrtälje med Joanna för att kolla på skor och kanske kanske kolla upp en tatueringsstudio.







Joggingtur och styrke...

0 Läs mer >>
Sjukt sugen!

Ska eller ska inte?

0 Läs mer >>
Ni vet vår och sol, det känns ganska bra lixom. Mönstrade av Dana i måndags och åkte till Hälsingland i tisdags. Igår gymmade jag någon timme och efter det tog jag ett boxningspass. Idag åkte jag och min mor till landet och på lördag åker jag tillbaka till Öckerö. Och ja, jag behöver verkligen, verkligen klippa håret.










Det är bra bra bra

0 Läs mer >>


Det är bara så