0 Läs mer >>
Shit asså jag pallar verkligen inte tagga för då blir jag bara nervös, men nu är det NIO TIMMAR TILLS JAG SKA VARA I DANDERYD OCH TRÄFFA ALLA! Jag kommer ju aldrig kunna sova för jag kommer bli ännu mer nervös :( Men det ska bli kul - tror jag. Hoppas jag :D Åhåååååh, fan vilket tråkigt inlägg men jag orkar inte vara så nogrann med att det blir bra. Är hemma hos mormor nu och vi får väl se ifall jag skriver nått på Vässarö, annars hörs vi om fyra veckor :D Ha det jäkligt bra för det ska jag verkligen ha. Puss

Söndag, i Danderyd om...

0 Läs mer >>
har myst med mitt supersöta kusinbarn igår och idag!

lördag

0 Läs mer >>
Vet ni vad jag har gjort, alldeles nyss? Sökt vinter- och sommarjobb! På S/S Warpen, en ångbåt i Bollnäs. Har ingen aning om dom söker sommarjobbare men det är ju värt att försöka eftersom jag i alla fall behöver ett sommarjobb :) Och så tänkte jag att dom kanske behöver hjälp i vinter ockxå, och då kan jag ju jobba på helgerna.

www.warpen.se Där är hon!

04.04

0 Läs mer >>
Har umgåtts med Frida hela dagen! Det blir alldeles för sällan eftersom jag aldrig är hemma.. Vi har solat, åkt motorbåt, bastat, spelat kort och grillat. Och när vi kom hem spelade vi yatzy och drack te ;) Nu ska jag sticka upp till mormor.



Det här var förra gången vi åkte till Brännholmen :)

Torsdag

0 Läs mer >>
Var i Bollnäs idag och jag tror aldrig jag har fått med mig så många kassar hem därifrån nån gång.



Bikinöverdel på rea från Lindex



Tröja från Lindex



Typ chinos-aktiga byxor från Lindex och crockerjeans från jc



Söta strumpor :D

Och sen var det typ schampoo, balsam, sån här solskyddsgrej till läpparna, tvål, regnbyxor, spork, typ deo och tandkräm och sånt och sen en skrivbok till lägret :)

Nya grejoor

0 Läs mer >>
På fyran NU.

Fotboll!

1 Läs mer >>
Har jag sagt vad jag vill läsa på gymnasiet? Jag har hittat en skola som ligger på Öckerö i Göteborgs skärgård. Den har tre inriktningar; Naturvetenskap, samhällsvetenskap och sjöfart matros/motorman. Jag vill läsa sjöfart matros. Den linjen är både högskole- och yrkesförberedande.

 I ettan och tvåan seglar man T/S Gunilla i två månader, första året i Europa och andra året över Atlanten och så. Tredje året har man 16 veckors praktik på olika fartyg inom handelsflottan. Resten av året är man på skolan på Öckerö.

Alla program jobbar med havet som utgångspunkt, läs mer på www.ogy.se :)


T/S Gunilla

¨

Skolan, ganska härlig utsikt!

Öckerö

0 Läs mer >>
Hej på er!

Oj vilket tråkigt väder det är, det blåser och är skitkallt. Jag sov borta halva dagen, vaknade vid tre och segade runt ett tag. Sen fick jag bråttom för hela familjen skulle på teater och alla var på olika ställen.. aa det var lite snurrigt i alla fall. Hur som helst, nu tänker jag fortsätta att bara mysa med te och någon film.

Tisdag den 12 juli

0 Läs mer >>
Satan vilken träningsvärk jag har i mina lår! Har ju lixom tänkt att på sommaren rör man så mycket på sig, så då behöver jag inte träna. I lördags var det 40årsfest på Kyrkholmen och det var femkamp. En av grenarna var att man skulle stå i 90 grader mot ett träd, ni vet. Jag stog längst, och det gjorde att jag vann alltihopa! Det tog på lårmusklerna, jag lovar. Haha det kanske är dags att sätta igång att träna lite ändå.


Kom hem idag, till en efterlängtad kaffe latte. Mmmm. Halvt firade pappa oxå, han fyllde år igår. Sen var det inte så mycket mer.

Eller jo, shit vad jag börjar bli nervös inför lägret. Haha hatar sånt här för man inte vet vilka människor man ska bo ihop med under en lång tid och alltihopa. Jag hoppas att det kommer bli bra :)




Måndag 11 juli

0 Läs mer >>
Har ingenting vettigt att skriva, bara att jag ska åka till stan idag. Tråkigt! Ännu tråkigare är att jag åker hem imorgon och är hemma fram till nästa söndag, det är så värdelöst att vara i hälsingland. Ha det braaa

Söndag :(

0 Läs mer >>
Igår kväll och ikväll har jag och Johan varit ute och seglat stortriss, och ikväll gick vi på grund haha! Jag vill inte åka härifrån, men det gör jag på söndag. Och på måndag kommer jag hem.

Fredag 8 juli

0 Läs mer >>
Fan vad härligt det är att äntligen vara här, och inte veta när jag ska åka hem! På den här ön vet man inte riktigt när folk kommer och går, och vilka som kommer. I helgen var Louise här, det var hundra år sen jag träffade henne♥ Jag har seglat optimistjolle, men när jag och Louise seglade lyckades vi paja rorkulten (den som man styr med) så nu går det inte att segla längre ;)

Har badat asmycket, typ 25 grader i vattnet hela tiden. Och innan Rikard och Marcus åkte så spelade vi fotboll en del på andra sidan, alltså på land. Igår kom det ut några filurer som jag inte har träffat förut, vi bastade och badade och var på andra sidan och spelade fotboll. Krockade med Qvintus och vi lyckades spilla öl över hela oss, sen lagg vi i en hög på gräset, det slutade ju bra.

Sen drog vi fram kastspöna och kastade lite men fick ingen fisk. Nu ska jag gå ut och pröva lite till, ha det så bra!

På Anders land

0 Läs mer >>
Vet inte vad jag skrev i det sista inlägget men i förra veckan var jag ju i alla fall i berlin. Kom till sverige på torsdagen och åkte till simpnäs. Sen seglade jag från lÖRDAGEN TILL TISDAGEN. DÅ BLEV JAG AVSLÄPPT PÅ BLIDÖ. DÄR VAR JAG TILL IGÅR, ÅKTE HEM TILL HÄLSINGLAND PÅ KVÄLLEN FÖR ATT JAG SKULLE PÅ MÖTE IDAG. VAR PÅ MÖTE VID ELVA I BOLLNÄS, SEN TÄNKTE JAG ATT EFTERSOM DET IALLAFALL VAR SKITVÄDER SÅ KUNDE JAG JU GÅ LITE I AFFÄRER MED JULIA. MEN DET ÄR BOLLNÄS, ÅHLENS ÄR TYP DEN ENDA AFFÄREN SOM HAR ÖPPET. SEN SKULLE JAG GÅ OCH FIXA KONTOKORT OCH IDKORT. SEN HAR JAG BARA VARIT HEMMA OCH TVÄTTAT OCH PACKAT FÖR JAG ÅKER NER IGEN I MORGON, TILL ANDERS LAND. JAG KLARAR INTE AV ATT VARA HÄR, DET ÄR SÅ JÄVLA VÄRDELÖST OCH TRÅKIGT SÅ DET INTE ÄR SANT. HANN INTE TRÄFFA FRIDOLF TYVÄRR :( OCH JAG KOMMER INTE VARA HEMMA SÅ MYCKET MER I SOMMAR, FÖRUTOM NÅGRA DAGAR INNAN LÄGRET. FAN VAD JAG SKRIVER, SORRY. SHIT ASSÅ MÅSTE SOVA NU, HAR INTE PACKAT SÅ VÄRST MYCKET OCH KVART ÖVER 8 GÅR BUSSEN I MORGON.     HÖRNI FÖRSÖK ATT INTE STRESSA LIKA MYCKET SOM JAG GÖR, JAG GÖR ALLT JAG KAN FÖR ATT HINNA VARA PÅ ALLA STÄLLEN SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT, UTOM HEMMA HAHA. DET KÄNNS SOM ATT JAG SKULLE BEHÖVA ETT SOMMARLOV TILL FÖR ATT HINNA MED ALLT JAG VILL GÖRA, OCH MELLAN ALLTIHOP VILL JAG BARA LIGGA PÅ KLIPPORNA OCH LYSSNA PÅ HAVET. NÄSTAN ALLA DAGAR PÅ MITT LOV ÄR PLANERADE, OCH DET ÄR SÅ ETT SOMMARLOV INTE SKA VARA. DÅ SKA MAN KOLLA VAD DET ÄR FÖR VÄDER PÅ MORGONEN OCH GÖRA EXAKT DET MAN KÄNNER FÖR, INTE DET SOM STÅR I KALENDERN. 

Ett extra lov? Yes pl...