0 Läs mer >>
Så många gånger jag sagt "jag orkar inte mer". Det är på riktigt nu. Allt är på riktigt men jag hinner inte med. Om jag bara hade kunnat göra om alltihop, noggrant och i min egen takt. Se hur fel det blev. Alltihop.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2532516/images/2012/526653_3974

12000308705_1759084488_n_large_50132e77ddf2b31d1700020d_thumb.jpg

Verkligheten kom ikap...

0 Läs mer >>
Förstod det inte förrän idag. Om tre veckor flyttar jag hemifrån. Herregud, och jag vet inte till vilken stad! På söndag åker jag i alla fall till Vässarö och om två veckor åker vi till Malaga. Ska dela lägenhet med min syster och hennes pojkvän, roligt lixom. Bloggar dåligt eftersom det inte går från mobilen, men är i alla fall lite mer aktiv på Twitter. Följ mig: KarolinaLundell

Slutet av sommaren

0 Läs mer >>
Den senaste veckan har jag spenderat på Blidö med väldigt fina människor. De tre senaste dagarna ha varit kaos. Det började med att jag skulle övningsköra från Ica Flygfyren i Norrtälje (sjukt stor parkering med asmycket människor) till Blidö. Jag började backa och ser att den bakom börjar backa mot mig så jag stannar och tänker att den ska se mig men nej, den backar rätt in i mig. Första krocken gick smärtfritt, och det var faktiskt ganska roligt.

Dagen efter det skulle jag, Joanna och Frida segla Joannas Askeladden, en likadan båt som vi har. Det blåste hårt inåt land så det var helt enkelt omöjligt att både ro och segla ut. Motorn fick vi inte igång så Joanna hoppade i och simmade med oss ut. Efter ett tag hissade vi segel men drev bara in i vassen så Joanna fick hoppa i igen och simma med oss in till bryggan. Då tänkte vi att vi skulle prova motorn igen och då fick Frida igång den. Jag kan säga att Frida inte är bra på att köra båt, vi var på väg in i bryggan, klipporna och piren. Vi satt och skrek och skrattade och var livrädda. Jag tog över rodret och kom äntligen ut men det blåste stora vågor så vi bestämde oss för att ro in igen. Självklart visste vi inte hur fan man fick av motorn men efter ett tag hittade vi en knapp.

På kvällen skulle vi tre cykla och hänga upp seglena på tork och på något jävla sätt lyckades jag ramla med cykeln. (Haha) och Frida och Joanna stog och fotade mig istället för att hjälpa mig bort från cykeln. Men aa till slut kom jag upp och då såg vi att jag hade skrapat upp hela knät och det blödde asmycket. Och då menar jag asmycket, det rann ner i skon så hela benet och handen var fulla med rött klet som inte ville sluta.

Igår när vi var på e4an mellan Uppsala och Gävle på väg hem började bilen låta förjävligt så vi tänkte att det var lika bra att stanna. Vi såg en varningstriangel och en annan bil så vi ställde oss framför dom och dom hade ringt bärgningsbil som vi fick åka med. Kan inte beskriva hur det var att sitta i sin egen bil uppe på flaket på en bärgningsbil, det var ascoolt.

Men nu hoppas jag att min otur är slut och att ni inte tröttnade på att läsa.

Kaooz

0 Läs mer >>
Grymt väder och fint 90-årskalas

 
 
 
 

Blidö

0 Läs mer >>
Håller på att fixa mig inför ikväll, ska till Englas stuga och ha tjejkväll. I morgon vet jag inte vad som händer, kanske ska segla och rida med Anna om det inte fortsätter att regna så här. På tisdag åker jag i alla fall till Blidö igen.

Jag lovar du betyder ...

0 Läs mer >>
Tro det eller ej men idag har jag seglat på Bergviken! Det gick faktiskt jättebra och det var fina vindar, mycket bättre än jag trodde att det skulle vara.

Hur långt man än har ...

0 Läs mer >>
Kom hem från Blidö igår med en båt på släp. Väntar just nu på att mamma ska komma hem med thaimat och sen ska vi nog sjösätta hoppas jag!
 
 
Inte min bild.

Tell me how to get ba...

0 Läs mer >>
Haft drygt två underbara veckor på Lysestrand. Lärt känna skitbra människor och bara haft det allmänt gött. Gymnasieantagningsbeskedet kom förra veckan och jag fick veta att jag är första reserv. Roligt liksom.
 
Sitter med Frida och syster och kollar på gamla filmer och bilder, dör lite! Kanske åker till Blidö i morgon och hämtar båten.

Hej, bra bloggat