0 Läs mer >>

Sitter med Adam och Arne i datasalen nu och ska hitta en bild på en bro som vi ska bygga. Sen är det engelska och hemkunskap och sen ska jag iväg och träna. Får se vad jag hittar på efter det.

I skolan

0 Läs mer >>
Nu ligger jag i Fridas säng och här jag tänker spendera denna natt. Hon kollar på Big brother som jag inte förstår mig på så därför ska jag försöka fixa bloggdesign. Sen ska försöka övertala henne om att kolla på saltkråkan istället! Det är bra grejer.

Sover hos Frida

0 Läs mer >>
Idag tog jag och frida bussen till bollnäs och i bollnäs gick vi i lite affärer. Sedan åt vi en trevlig middag i hennes bil bestående av maxmat från drivein. Sen åkte vi hit till mig och så färgade jag håret på henne. Det var första gången jag färgade nåns hår och vi vågar knappast titta på resultatet haha. Rött i utväxten och resten mörkbrunt! Nu ska vi hitta på något roligt.

God eftermiddag/kväll

0 Läs mer >>
Jag har missat bussen och det var skönt, för då hann jag äta frukost. Så nu sitter jag och äter omelett och hoppas att nån kan köra mig.

God morgon!

0 Läs mer >>
Nu ligger jag i sängen och försöker komma in på facebook men det vill visst inte denna mobil. Fan vad jag längtar tillbaka, det lockar verkligen inte med tidiga morgnar och långa timmar i skolan. Och inte med ännu fler veckor med stora snöhögar, det fanns det typ inga på blidö. Jaja. Vi får hoppas att jag kan börja komma dit lite oftare nu när inte stugorna är insnöade. Just det, vi har fått flera lamm! Eller ett till, som jag har tagit kort på men det går ju inte att ladda upp. Det får ni se senare;-) nu ska jag försöka sova, god natt.

God natt

0 Läs mer >>
Nu har jag (tyvärr) kommit hem efter en suuupermysig helg i underbara skärgården. Jag har haft det så himla bra och vill bara berätta allting men det skulle ju inte vara så kul att lyssna på haha.

Vi åkte ju i alla fall i fredags, raka vägen ner. Vi kom fram till en iskall stuga, bar in alla grejer och satte på värmen och så. Vi kände inte direkt för att sitta där och frysa så vi tog bilen och körde runt en sväng. Vi åkte till värdshuset för att titta på Helmi (en skuta) och såg en räv som sprang på isen. Sen kollade vi typ lite på kyrkan där jag är döpt och åkte ner till Sunda Gård där Jenny och Joanna har sina hästar. Det är ett SKITSTORT stall med jättestora hagar. Sen var det dags att åka hem till Jenny och Joanna för att äta middag - dom har flyttat till Bromskär och bor inte brevid oss längre. Där var Joannas två mostrar och mormor och Jennys pojkvän Fredrik. Vi åt en skitgod middag som han hade gjort och sen gick vi hem, det var inte så långt ifrån oss som vi trodde.

Asså fy fan vad trött jag blir på den här jävla bloggen. Det funkar ALDRIG att ladda upp bilder. Middagen (som jag hade tänkt lägga upp en bild på) bestog i alla fall av grillad lammfilé, fläskfilé och oxfilé tror jag det var, grekisk sallad, ... äsch jag orkar inte skriva. Haha.

Igår hände inte så mycket. Åt en mysfrukost på glasverandan. Sen åkte jag med ner till Sunda och tog in hästarna och det är helt sinnessjukt stort. Tolv gigantiska boxar som man skulle kunna dela minst en gång. Åkte hem till Jenny och Joanna och åt, gjorde chokladfondue, släckte alla lampor och sen tog jag min första cykeltur för i år hem.

Idag har vi packat, städat, diskat och så. Åkte till Joanna och sa hejdå, åkte till Norrtälje för att säga hejdå till Jenny och sen åkte vi hemåt. Stannade på IKEA i Uppsala på vägen, sen åkte vi hem och gjorde tortellinigratäng.



Jag vet, det är skittråkigt med bloggar utan bilder och nu hade jag verkligen ansträngt mig att ta bilder, tog med kameran faktiskt och så funkar det inte att ladda upp!

Hemma bra men borta b...

0 Läs mer >>
Nyss duschade jag och nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha med. Jag har väl sagt att jag ska till landet över helgen? Aja nu vet ni det i alla fall. Ska träffa saknade Joannapyttipanna och kolla på deras nya stall :) Sen ska jag bara ta det lugnt, fundera på livet ;) Ska åka förbi danne och lämna datorn på vägen så det blir väl inte så mycket bloggat längre. Ni får ha en väldans trevlig helg!

Fredag, ska strax åka...

0 Läs mer >>
Hade utvecklingssamtal vid fyra, åkte till bollnäs, köpte ett par ridbyxor, köpte 2 ben&jerrys (cookie dogh och brownie), åkte till kilafors, hämtade danne, åkte hem, myste i soffan med glass, gjorde päronpizza, åt, danne åkte hem, satte mig i soffan, loggade in på face, saknar danneee. Puss

Torsdagkväll

0 Läs mer >>
Det här kan va sista inlägget på ett tag - för i morgon kommer danne och hämtar alla hans grejer. Pyttsan ;) God natt, nu ska jag kolla på Ally Mcbeal.

Onsdag

0 Läs mer >>
Har precis kommit hem från Ica. Köpte mozzarella, ricottaost och valnötter så glömde vi päronen! :( Skulle nämligen göra en superdelicious pizza, så glömmer man huvudingrediensen. Men det ska man inte deppa över, för nu ska vi kolla på Svaleskär :D:D:D:D:D:DD:DD:D:D försökte få träffa danne men eftersom han GYMMA så kunde han inte ställt sig utanför dörren och sagt hej. Nu orkar jag faktiskt inte deppa mer, snart går jag vidare för jag orkar inte vänta längre.

Ica

0 Läs mer >>
Usch vilken seg dag, har åkt runt lite i bilen med mamma för att vi inte hade nått att göra - men nu ska jag fira att hon har blivit nån slags ordförande i kommunen eller nått. Skål!

Onsdagkväll

0 Läs mer >>
Idag tvingade jag mig själv att gå till skolan. Hade sovmorgon vilket var väldigt skönt. Istället för bild första lektionen var flourtanten där och typ pratade om tänder och socker.. Höll på att somna. Oxå pratade hon typ om cigg och snus och fick se skitäckliga bilder. Sen tog hon fram en burk med tjära och jag var bara tvungen att lukta - herregud vad jag vill segla! (För er som inte visste det så typ dränker man tampar och träet i tjära, iallafall på skutor.) Nästa lektion hade vi prov. Jag som inte har varit på nolektion på väldigt länge kunde ingenting. Jag fick sitta och läsa i boken i stället men hade stora problem med att koncentrera mig. Efter lunch pratade jag med Marie om allt möjligt. Typ varför jag inte gå till skolan och så. Sen pratade vi med rektorn om lite grejer. Sen var det engelskalektion men jag mådde inte bra så jag åkte hem. Gick med mamma ner till fårhuset och hälsade på lammen, som har blivit jättestora. Bilder får ni nån annan dag för det går fortfarande inte att ladda upp, cpblogg. Onsdag betyder Svaleskär och Svaleskär betyder ungefär soffan hela kvällen. Nästan iallafall.

Onsdag = Svaleskär!♥

0 Läs mer >>
Jävla fittblogg det funkar ju fan aldrig att ladda upp bilder!

:)

0 Läs mer >>
Idag har jag hunnit sova ut riktigt ordentligt, duscha, lämnat grejer hos danne och varit på möte och nu ska jag ta tag i det jag inte gjort på alldeles för lång tid, nämligen städa mitt rum. Är ensam hemma så jag får hitta på nån middag oxå. Det var skitjobbigt hos danne. Stog och grät i säkert 10 min och bara kramades. Usch, fyfan vad jobbigt det var. Eftersom iallafall lite av hans grejer är borta börjar man ana ett golv :) nädå. Äsch, ha det så bra.

Effektiv dag

0 Läs mer >>
Nu har det blivit dags för mig att duscha, sen ska jag plocka upp Frida i kilafors och så ska vi åka till bollnäs för att gå på gårdsrådsmöte :) Just nu känns det bra.!

Tisdag

0 Läs mer >>
Nu känner jag att jag har gråtit färdigt för ikväll, nu orkar jag inte mer :) Ligger i soffan och kollar på Ally McBeal och ska gå och mikra några pannkisar. God natt.

Pannkakor och Ally Mc...