0 Läs mer >>

I'm saying goodbye. I...

0 Läs mer >>
Orkar inte lägga upp bilder från Nice för det är så krångligt, men om ni vill se hur det ser ut där så kan ni gå in gå Blondinbellas blogg ;) En del är från Monaco men den där stranden och det är samma ställe som jag var på.

Nice

0 Läs mer >>
Ja, jag var vaken till fyra i natt. Ja, jag försov mig ordentligt imorse och måste gå på kvarsittning nästa vecka. Nej, jag hann inte lämna hemkunskapen i tid eller ens bli klar med den. Ja, jag höll på att somna på övningskörningskursen. Men jo, det var en ganska bra dag ändå. Börjat öva på volleyboll till Agda-turneringen om några veckor.

(Och nej, vi kommer inte regera i den men vi är glada ändå)

Mysig dag

0 Läs mer >>
Ser ni vad klockan är eller? 2. Har börjat med hemkunskapen nu, känns asbra. Kommer vara så pigg och utvilad i morgon i skolan och på övningskörningskursen. Hur som helst - det gick kanon på nationella idag. (Och nu var jag inte ironisk faktiskt)







Oj vad det inte syntes att jag är blond! Men det är jag i alla fall

Amerikanska pannkakor...

0 Läs mer >>

I'm all at sea, Where...

0 Läs mer >>
Har gått och blivit blond haha. Känns så jävla bra med nationella i no i morgon och jag vet inte vad det handlar om. Och på torsdag ska hemkunskapsprovet på ganska många sidor vara inlämnat och jag har inte börjat. Men livet är härligt ändå.

Dansar runt jag hör oss sjunga we're in love

Säg nu ärligt hjärtat...

0 Läs mer >>
Så trött på alla idioter. Sluta förstöra, klottra, mobba och snacka en jävla massa skit. Ni vet ingenting om nån så sluta ha en massa fördomar och sprida rykten. Lär känna personerna istället så fattar ni snart att dom är jävligt mycket bättre än ni tror. Tycker att alla som läser kan ta åt sig, man snackar mer än man tror.

Idioter!

0 Läs mer >>

Lanar lite

0 Läs mer >>
Firas med myspyskväll med Fridan

Nu är det loooooov!

0 Läs mer >>
Våren är här och jag åker till Franska rivieran om en vecka!



Update