0 Läs mer >>
Har haft några dagars otrolig segling. I början var det jättefint väder men i slutet blev det storm och vi hann fram några timmar innan orkanen. Nu är det fint väder igen och vi glider runt i Mahon på Menorca.





Har tyvärr inga bilder på delfiner eller Afrika men det kommer nog senare.

Framme i Mahon

0 Läs mer >>
Nu sitter jag på tåg nr 2 av 3, mot Sthlm. Hade sjukt svårt att sova i natt, var jättenervös. I morgon vid den här tiden sitter jag på flyget mot Malaga! Spana in min väska som jag knappt får upp på ryggen själv hehe

På väg

0 Läs mer >>
Ååh vad härligt, har fått en ny mobil, Fridas gamla dator och kinamat idag. Jag börjar tro att mamma inte vill att
i

ll att jag ska åka?

Life is gooood

0 Läs mer >>
Ååååh det var asroligt att träffa alla igen, men jag saknade några stycken. Jag blev inte helt förvånad när dom inte kunde ta mig seriöst för att jag har ändrat dialekten så mycket. Jag hade inte tänkt bada eftersom jag är förkyld och vill bli frisk till resan men jag kunde inte låta bli att bubbla ett tag när alla andra gjorde det.

Efteråt åkte jag och Anna med hem till Agnes pojkvän och tog över hans dubbelsäng, heeehee. Men hur ofta träffar vi varandra lixom?

Grym lördagkväll

0 Läs mer >>

Väldigt lite bilder f...

0 Läs mer >>
Hade haft en lång och skön sovmorgon om det inte var så att katten kom och klättrade mig i ansiktet. Ska snart duscha, invänta Agnes, åka till Julia och fixa oss och sen åka till Filip för att äta tacos och bada och grejer. Börjar nästan bli nervös för att träffa alla som jag inte har träffat på så länge!

Härliga lördag

0 Läs mer >>
 
 

Fina bilder på mig oc...

0 Läs mer >>
Slutade 5, skyndade hem för att sätta igång med allt plugg. Låter som mig va? Njaaa. Men det är sjukt mycket nu, engelskaläxor och förberedning inför seglingen, muntliga redovisningar i svenska, uppsatser om hållbar sjöfart, matteprov och massa annat. Det kanske inte låter mycket men jag har 2½ dag på mig. + att jag måste laga all mat själv, diska, tvätta, städa och packa ihop alla mina grejer eftersom jag ska flytta ut. Sen ska jag hinna med att gå till ungdomsmottagningen, ett föräldramöte och utvecklingssamtal oxå. Man kan undra varför jag tar mig tid till att blogga men när jag hade läst samma mening i 10 min kände jag att det var dags för en paus.

Jag borde verkligen fortsätta nu. Kan uppdatera er om resten av veckan: På torsdag kommer mamma, pappa och syster ner för föräldramöte, utvecklingssamtal och se hur jag har det. På fredag åker jag med dom upp och på lördag ska jag förhoppningsvis träffa alla saknade vänner!

Stressiga sista dagar

0 Läs mer >>
Gjorde inget ovanligt den här helgen, åkte till Floda i fredags, städade som bara fan och plockade svamp i lördags och plockade svamp och spelade innebandy igår. Haha fyfan vad roligt det var.

Det känns jättekonstigt att det är så kort tid kvar nu. 4 skoldagar och 5 lediga dagar, sen är det dags. Kan inte förstå själv vad jag ska vara med om och det gör väl inte ni heller. Kanske inte ens har sagt att jag ska segla i två månader i Medelhavet. Det är hälften av min klass, dom som läser Sj Däck, blandat med naturarna. Vi flyger till Malaga nästa torsdag för att sedan ta oss till Cadiz. Därifrån ska vi segla genom Gibraltar Sund in mot mitten och sen upp till Frankrike och sedan nerför den Spanska kusten tillbaka till Malaga.

Kommer hem igen den 4 december om allt går som det ska, lagom till jul. Fan vad galet det är

Sista helgen i Gbg på...

0 Läs mer >>
Försöker byta den jävla bilden där uppe men det är ju lika omöjligt varje gång. Trött på den nu efter ett och ett halvt år.. Om någon känner för att fixa en ny så säg till haha

Header

0 Läs mer >>
Åkte in till Floda igår kväll och åt tacos och bakade vääärldens godaste och största kanelbullar. Det blev en väldigt sen kväll och en väldigt tidig morgon eftersom jag var tvungen att vara tillbaka på Öckerö vid 8. Så vid 5, halv 6 gick jag upp och det var kolsvart ute.

Nu har vi en tre timmar lång svenskalektion och sen slutar vi, skönt att läraren bjuder på kaffe och bullar!

Rolig lektion lixom..

Fredagmorgon

1 Läs mer >>
Tagit en joggingtur, gjort inpackning, haft ansiktsmask och zappat runt bland dåliga tvprogram ikväll. Det är så skönt att kunna göra vad man vill och kolla på vad man vill utan att någon klagar. Tyvärr har jag helt glömt bort att plugga men det löser sig.

Skönt att bo själv ib...

0 Läs mer >>
Helgen slutade för jävligt när Fanny var ute med hundarna mitt i natten och ringde mig för att inte Leon kunde gå. Vi letade skjuts till veterinären i panik och de åkte in medans jag stannade hemma med Sara, dagen efter tog de bort honom. :(

Samma dag åkte jag och köpte seglarstället och efter det åkte jag hem till ön. Idag hade vi en asskön lektion, lyssnade på när några pratade om lyxbåtar och typ hur mycket man tjänade på dom och så. Sen fick jag äntligen mitt internet, göööött! Datorn är skitseg fortfarande men det funkar. Och nu är det två veckor tills jag flyger till Malaga och påbörjar min två månader långa praktik!

Min älskade Musto-jacka, tack mormor!!!! <3

14 dagar kvar