0 Läs mer >>
Den här veckan är det påsklov, skriver lite kort vad som har hänt och vad som händer
Skärtorsdag - Hönan Agda och Tranan
Långfredag - Helena sov hos mig
Påskafton - Var hemma med hela familjen, sen hos Frida med henne, Helena, Oliver och Simon
Söndag - Kommer faktiskt inte ihåg
Måndag - Var med Helena, Sofie och Frida i Bollnäs
Tisdag - Var med Helena och Frida i Bollnäs
Onsdag - Solade med Helena och Frida ska sova hos mig
Torsdag - Jag och Frida ska hjälpa Gårdsrådet med nått i Bollnäs
Fredag - Ska hem till Oscar
Lördag - Grilla med Frida, Helena och Sandra, sen hem till Oscar, sen sova hos Helena
Söndag - Kanske konsert i Kilafors

Onsdag, påsklov

0 Läs mer >>
Idag är det måndag, och hela helgen har jag varit i sthlm hos morfar och lördag och söndag har vi varit vid båten. Vi sjösatte 7 båtar i lördags och igår påriggade vi, alltså satte på mast och så. De tunga båtarna, som väger cirka 10 ton står på en räls och åker på en vagn ner i vattnet, det var skitkul att va ombord då. Idag är det inläsningsdag och jag är, tro det eller ej, ledig. Nu har lamningen satt igång och inatt kom det trillingar.

Läste en krönika i Bollnäsnytt skriven av en kille i Bollnäs, ursäkta men han är ju helt dum i huvet.

‎''Rent fysiologiskt är mannen överlag starkare (här kan inte ens den mest trägne feminist ha några motargument) så därför bör denne vara bäst lämpad för kroppsarbete, medan en kvinna i sina gener har modersintuition, vilket i sin tur bör göra henne lämpad för att jobba med barn.''

Men ja det är klart som fan att killar blir starkare eftersom man uppmuntrar dom att äta och träna och inte gråta och så vidare medans tjejer ger man en docka när dom är små som dom får ta hand om. Gråter hon så tar man upp henne och tröstar henne men inte fan gör man det med killar. När jag och mamma var i en affär för ett tag sen såg vi helt sjuka tröjor. På dom gröna, svarta, blåa och bruna (alltså ''killfärgerna'') stog det sånt som ''cool, tuff, hård, busig och STOR'' på. På dom rosa, lila, och röda stog det ''söt, gullig, tokig och LITEN'' på. Ni ser ju själva, tjejer ska inte äta så mycket, de ska vara smala och fina att titta på. Men killar däremot ska vara så jävla coola och klara av allting. Fyfan vad arg jag blir. Jävla idioter, nej, det är inte så att män har lättare att få muskler. Det är bara att vi uppfostrar dom så.

Inläsningsdag

0 Läs mer >>
Jag har inte lust att äta, sova, leva, och absolut inte blogga.

Dryygt

0 Läs mer >>
Exakt såhär var det jag INTE ville ha det. Jag träffade danne idag. Jag vet inte om han ville eller inte men jag ville prata. Jag grät, grät och grät och sen skrattade vi. Sen spårade allting ur. Han sa en hemsk grej och då bröt jag ihop. Jag ville inte att han skulle trösta mig men det var allt han gjorde. Jag grinade hur mycket som helst enda tills han åkte hem. Jag är så jävla arg för att jag förstörde allt. Jag var så osäker på mig själv och det gick ut över oss, sen fick jag veta att han minsann inte var kär i mig. Det här är det jobbigaste jag har varit med om, bara för att jag inte har nån att dela det med. Det var alltid vi och jag litade på honom fullt ut. Nu är jag helt knäckt, jag trodde inte att han kunde ljuga för mig. Jag har trott flera gånger att allt skulle bli som förut för det har han sagt, men jag känner mig så jävla blåst. Nu vet jag inte vad som är sanning eller lögn längre. Tänkte att ni ville veta

Idiotjävlar är vi all...

0 Läs mer >>
Jisses vad dålig jag har varit på att blogga! Idag har jag varit på vårdcentralen och fått nån slags salva och varit i skolan. Nu ska jag strax ta en promenix till mormor för att äta middag.

Förresten, nu ser man studsmattan! Haha.

Måndag

0 Läs mer >>
Inatt sov jag hos Fridur. Har haft tre lektioner idag, och efter sista gick jag och köpte fredagsmys för sen ska jag hem till my(: så därför måste jag gå och packa nu!

Här var det bra blogg...