0 Läs mer >>
Absolut ingenting kul har hänt idag, jag och Danne åkte hem efter skolan, har kollat på tv och lagat mat. Sen har vi käkat nattmacka med syster och Melina ;) Nu var det väl inget mer ointressant.

Idag har Danne varit snäll. Nu fick jag det sagt.

Trist måndag

0 Läs mer >>
Lördag

Typ mitt på dagen åkte jag till Bollnäs för att leta efter ett par skor, men jag hittade inga så jag köpte ett par åt mamma istället. Efter det åkte jag hem till Ida. Vi skulle baka eftersom vi ska ta med till skolan imorgon. Det gick sådär..! Dom blev inte så goda om man säger så. Sen typ spelade vi kort. Efter det åkte jag hem till morfar och åt :D Var kvar där typ till 1, sen hämtade vi Danne och åkte hem och sov.

Söndag

Nu har jag precis bakat cupcakes och väntar på att Suss och David, Emil och Eida ska komma. Sen tror jag att min syster kommer hem så ska vi ha afternoon tea :) I övrigt vet jag inte vad vi ska göra idag. Kollar man ut genom fönstret ser man Danne som håller på att slänga sig i snön, men det lockar inte riktigt.

Söndag

0 Läs mer >>
Runt halv åtta tror jag smsade Helena mig och sa att jag skulle följa med till Bollnäs så jag gjorde mig iordning assnabbt och så åkte vi till sporthallen och kollade lite på en bandymatch. Så blev vi hungriga och gick till max. När vi var där smsade Helena Andreas, som vi skulle träffa, och sa att han skulle komma. När vi hade stått i typ fem minuter och försökt bestämma oss för vad vi skulle ha ser vi att Andreas och Mattias sitter snett framför där vi står. Aja, vi får vår mat och går och sätter oss själva vid ett bord, för killarna dissade oss.. ;) Helena tyckte det såklart var aspinsamt att sitta där själva så hon sa till Madde att dom skulle komma och vi satt där och väntade rätt länge på dom. Så frågade Andreas om vi skulle hänga med till Mattias och då gjorde vi det istället. Där kollade vi på film som sög och sen åkte vi hem haha. Trevlig kväll ;)

Kväll i Bollnäs

0 Läs mer >>
Ikväll orkar jag inte ha hemmamyskväll och är inte riktigt sugen på att göra nått kul heller, så tänkte dra iväg och simma ett tag. Tror min boyfriendo tänker följa med oxå och nu ska jag gå och leta upp nån bikini, var ju ett tag sen man använde det!

Fredagkväll

0 Läs mer >>
Nu har jag precis duschat, ska klä på mig nu och gå ner och träffa morfar haha.

kort inlägg

0 Läs mer >>
Åkte till Bollnäs med mamma nån gång mitt på dagen. Hon skulle köpa olja till traktorn och jag köpte en tidning, Lifestyle Woman tror jag den hette. I den var det massa resereportage, fett sugen man blir! Dom skrev om massa SPAhotell men jag blev mest sugen på nått i Maldiverna, mitt ute i Indiska Oceanen. Med långa, vita stränder och turkost vatten... Vi hittade en Danne när vi skulle hem så han följde med och vi har gjort nån soppa och kladdkaka och sen spelat kort. Nu ligger vi i sängen och kollar efter nån bra scoutkår ;D Hepp, nu tror jag minsann att jag inte får skriva mer. God natt.

Förresten har jag tappat bort ansökningarn till Sjövärnets sommarskola. Vad hopplös jag är, har verkligen noll koll på saker. Och imorgon ska jag nog till skolan, börjar känna mig bättre nu och det är väl allt vitlöksbröd som har gjort mig frisk. Coolt.

Torsdag, väl?

0 Läs mer >>
Just idag är ingen bra dag alls. Det kan ju bero på att jag ligger efter jättemycket med sömnen men det känns bara som att allt är riktat mot mig. Och jag vet inte om det är så eller om jag bara är överkänslig. Imorgon stannar jag hemma med och tänka försöka bli frisk på nått vis.

skiit

0 Läs mer >>
Nu har jag varit vaken i 24 timmar. Är trött men kan absolut inte sova. Förstår inte vad felet är..

10.37

0 Läs mer >>
Nu är klockan halv åtta och jag borde gå till bussen. Men eftersom jag är sjukt förkyld och eftersom jag inte har sovit nånting inatt stannar jag hemma. Jag är inte så värst trött nu heller, men jag vet att jag kommer bli så det är lika bra att stanna hemma. Borde försöka sova nu, men det har hunnit bli så himla ljust. Brukar använda sovmask men då blir det bara ännu svårare att andas genom näsan eftersom jag är täppt. God natt - eller ha en bra dag.

Tidigt inlägg, fast s...

0 Läs mer >>
Nu har jag kollat på film, hämtat mer te tre gånger och gått och snytit mig minst hundra gånger. Jag fattar inte varför det är så omöjligt att sova.. Jag tror jag ska hålla mig vaken tills jag ska gå upp, för annars kommer jag aldrig vakna. Får väl gå ner och leta efter nån mer film och komma på nått att käka, börjar bli döhungrig. Filmen jag kollade på heter Cheri. Visste inte att jag var så blödig, började grina flera gånger haha. Men den var ganska bra iallafall.


suddig bild men det gick inte att fixa.

05.26

0 Läs mer >>
Förresten ska jag nog stanna hemma imorgon, jag är sjukt förkyld. Och jag som skulle gå på bio med Danne. Man blir så trött när inget blir som man vill!

sjuk

0 Läs mer >>
Nu har jag försökt sova i över två timmar men det är helt omöjligt. Har sjukt tråkigt men nu ger jag upp och tänker kolla på film... God natt iallafall.

in beeed

0 Läs mer >>
Nu har jag kommit hem från träningen, gick ganska bra. På vägen hem hämtade jag min inpackning och Dannes gamla mobil hos honom haha. Så nu har jag bytt och den funkar :D Om ett tag ska jag duscha, men tänker gå ut och gå ett tag först.


Fungerande mobil.

0 Läs mer >>
Nu ger jag upp! Det är ju omöjligt att byta färg på temat, jag vill inte ha randigt. Aja. Nu snööaar det och jag ska gå ut och gå.

Design

0 Läs mer >>
När jag hade gått halvvägs till skolan smsade Albin och sa att Adam var sjuk så vi skulle inte åka. Då fick jag gå hem och när jag skulle låsa upp dörren var såklart nyckeln borta. Då fick jag gå tillbaka och leta efter den men hittade den inte. Så gick jag hem igen och skulle ta upp mobilen så hittade jag nyckeln. Sen när jag väl kommer in blir jag kissnödig så ska jag försöka ta av byxorna men så har jag så klart Björnborgskärpet som jag inte kan ta av mig själv, det sitter stenhårt. Det tog typ tio minuter innan jag fick upp det. Sen ringer mamma och säger att hon ska hämta mig ikväll så ska jag åka och träna ändå, men kommer komma asmycket försent. Suck! Dessutom börjar jag känna mig sjuk. Och Danne stannade hemma idag för att han mådde illa. Känns sådär nu.

Ändrade planerrrr

0 Läs mer >>
Nu är det dags för mig att göra mig i ordning för att åka pulka. Vetitusan om jag har några täckbyxor, så kommer väl bli ganska blöt. Haha juste nyss gjorde jag en fläta och klippte av håret, är så trött på det. Oxå är jag trött på min mobil! Den stänger av sig EXAKT hela tiden. Och det går inte att skicka sms från den..


Tisdagen den tjugoand...